Godinama eksperimentiranja, neke smo slastice malo modificirali. Ali znate i sami, nije samo stvar u receptu, postoji puno sitnica koje naučite kroz godine iskustva, razni mali trikovi, a to su stvarčice koje se, iz nama neznanih razloga, ne pišu u receptima nego se uglavnom usmeno prenose, jer učili smo od mama, baka, prabaka, …
Sastojci koje koristimo u pripremi su uobičajeni kakve koristimo u kuhinji: jaja, šećer, smeđi šećer, brašno, maslac, margarin, mlijeko, čokolada, orasi, lješnjaci, bademi, Nutella, pekmez, voće…, dakle sastojci s kakvim bi se kolači i trebali raditi da budu onakvi kakve smo navikli jesti. Umjetne slastičarske kreme, aditive, emulgatore i konzervanse ne koristimo.
Svijet oko nas je prepun istih stvari i postaje sve teže prepoznati one istinski originalne.
Prirodno, svi želimo sačuvati ono što poznajemo kao autentično, kvalitetno i vjerodostojno. Zato ćete u svakom našem kolaču naći okus koji garantira da je kolač koji ste izabrali napravljen od najkvalitetnijih, pažljivo biranih sastojaka, satkan rukama iskusnih i kreativnih majstora, kojima možete vjerovati.
Naravno, bitna je i pažnja kao i preciznost kojom se kolači pripremaju, pogotovo kod ukrašavanja, jer svi znamo koliko je bitno da nam kolač zadovolji sva osjetila.
Priznajemo, gledali smo javno, tajno, fino i bezobrazno. Gledali smo gdje god smo stigli i što god smo stigli… ali uvijek ono najbolje i najkvalitetnije. I onda smo sve to nadogradili i dodali svoje slatke tajne. Pomiješali smo nove tehnologije, tradiciju i provjerene ukuse sa svih strana svijeta. Zato naši kolači imaju okus belgijske čokolade, pariškog šarma, talijanske jednostavnosti, ali i smjelosti.
A sve to zbog toga što – mi radimo ono što volimo!